Ніколь Кідман співає пісню «Zazz» у фрагменті мюзиклу Раяна Мерфі «Випускний»

5 грудня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до онлайн-прем'єри очікуваного музичного дійства під назвою «Випускний» стримінгова платформа Netflix вирішила змусити співати і танцювати усіх шанувальників зірки мюзиклу «Мулен Руж» Ніколь Кідман, поділившись розширеним фрагментом з її головною піснею.

У мюзиклі Раяна Мерфі «Випускний» Кідман втілює Енджі Дікінсон, одну з бродвейських актрис другого ешелону, які прибувають, щоб запалити в невеликому консервативному містечку Еджвотер і допомогти випускниці Еммі (Джо Еллен Пеллман) кинути виклик системній дискримінації, що забороняє їй привести на випускний її дівчину.

У фрагменті, який ви можете подивитися вище, Емма та Енджі разом їдять морозиво, і Емма зізнається актрисі, що вона боїться йти проти системи. І, щоб надихнути дівчину не боятися бути собою, Енджі виконує разом з нею пісню «Zazz», натхненну хітовим бродвейським мюзиклом «Чикаго».

Героїня Кідман розповідає у пісні «Zazz» історію про те, як знаменитий хореограф Боб Фосс навчив своїх танцівниць додавати «зазз» в їхній виступ, тобто вогника, який завчену рутину танцю перетворює на незабутнє шоу.

Мюзикл «Випускний», де також заспівають такі відомі голлівудські актори, як Меріл Стріп, Джеймс Корден, Керрі Вашингтон, Ендрю Реннеллс та Кіген-Майкл Кі, вийде на Netflix в наступну п'ятницю, 11 грудня.

1220 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: