Вийшов новий трейлер фінального сезону «Моторошних пригод Сабріни»

3 грудня 2020,  18:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер 4 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» обіцяє нам на прощання пекельну поїздку, двох Сабрін та один кінець світу. Прем'єра фінальних серій відбудеться 31 грудня.

Компанія Netflix поділилася сьогодні новим трейлером фінальних 8 серій пригод юної відьми Сабріни Спеллман (Кірнан Шіпка), який починається зі святкування дня народження головної героїні в колі сім'ї та друзів, але свято перериває група злих духів, які прибули в її рідне містечко Гріндейл.

Емброуз Спеллман (Ченс Пердомо), кузен Сабріни з Англії, пояснює в трейлері, що ці духи є «древніми сутностями, які руйнують світи». Так що тепер їм варто готуватися до «кінця всього на світі».

Але Сабріна не збирається здаватися без бою, тому вирішує відправитися в Пекло, щоб попросити поради у свого злого двійника Сабріни Морнінгстар. І перед епічною битвою зі злими сутностями, Сабріна каже:

Давайте закінчимо це так, як ми це завжди робимо: разом.

Тим часом Нік (Гевін Лезервуд) намагається знову зачарувати Сабріну і каже їй, що вони з нею є фінальною парою. Так що в 4 сезоні нашій героїні доведеться не тільки рятувати світ, а й розбиратися зі своїм особистим життям.

Ну як, ви заінтриговані? Діліться своїми очікуваннями від фінальних серій серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» в коментарях.

1053 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: