Перший погляд на Леонардо ДіКапріо і Дженніфер Лоуренс на зйомках зіркової комедії для Netflix «Не дивись вгору»

2 грудня 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стартували зйомки очікуваного фільму від Netflix «Не дивись вгору», головні ролі в якому виконають лауреати премії «Оскар» Леонардо ДіКапріо та Дженніфер Лоуренс, і папараці вже зняли цих акторів у їхніх нових кінообразах.

У фільмі «Не дивись вгору» («Don't Look Up») ДіКапріо та Лоуренс зіграють двох недосвідчених вчених-астрономів, які повинні відправитися в масштабний прес-тур, щоб попередити людство про наближення астероїда, який знищить Землю.

На знімальному майданчику, який на цьому тижні розгорнувся на вулиці Бостона, Лоуренс з'явилася з рудим волоссям середньої довжини і коротким чубчиком, що, швидше за все, є перукою, а ДіКапріо можна побачити з бородою (яка, швидше за все, є справжньою).

Папарацці також зняли момент, коли героїню Лоуренс заарештовував коп, що працює під прикриттям, так що прес-тур цих астрономів не обійдеться без різних випробувань та пригод.

Закінчивши роботу над своїми сценами, ДіКапріо і Лоуренс були помічені на майданчику в захисних щитках для обличчя, які є обов'язковими атрибутами для акторів в період пандемії коронавірусу, оскільки, на відміну від маски, яку носять члени знімальної групи, щиток дозволяє зберегти на їхніх обличчях грим у перерві між сценами.

Більше фотографій зі зйомок з Лоуренс та ДіКапріо ви знайдете на сайті Just Jared, який опублікував понад 45 фото від папараці з їхньою участю.

Сценаристом і режисером комедії «Не дивись вгору» виступає лауреат премії «Оскар» Адам МакКей, який зняв успішні кінострічки «Телеведучий: Легенда про Рона Бургунди», «Гра на пониження» і «Влада».

1278 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: