Зої Салдана зіграє з Раяном Рейнольдсом у фантастичному фільмі «The Adam Project»

2 грудня 2020,  19:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту очікуваного науково-фантастичного фільму «The Adam Project», головну роль в якому виконає Раян Рейнольдс, приєдналася актриса Зої Салдана, відома завдяки блокбастерам «Вартові Галактики», «Вартові Галактики 2» і «Месники: Війна нескінченності».

У фантастичному екшені «The Adam Project» герой Рейнольдса відправиться назад у часі, де він зустріне себе 13-річного і попросити його про допомогу. Разом вони повинні відшукати свого покійного батька, якому тепер стільки ж років, скільки Рейнольдсу, і все виправити, щоб врятувати майбутнє.

Батьками головного героя стануть Дженніфер Гарнер і Марк Руффало, які вже грали закохану пару в романтичній комедії «З 13 в 30», де героїня Гарнер подорожувала в часі. Тільки не в своє минуле, а у майбутнє.

13-річного Адама втілить на екрані актор-початківець Walker Scobell.

Роль Салдани поки тримається в таємниці, так що складно сказати, з ким із перерахованих вище акторів у неї будуть спільні сцени.

У минулому році Салдана повернулася в образі Гамори в супергеройському екшені «Месники: Завершення», а в майбутньому вона знову втілить цю відважну героїню у фільмі «Вартові Галактики 3». Також актриса знову зіграє іншопланетянку Нейтірі з планети Пандора в блокбастері Джеймса Кемерона «Аватар 2».

Зйомки фільму «The Adam Project» стартували в листопаді, а його прем'єра на стримінговій платформі Netflix очікується у 2021 році. Режисером цієї історії про подорожі у часі виступає Шон Леві, у якого Рейнольдс зіграв головну роль у фантастичному екшені «Персонаж», що ніяк не вийде на великі екрани через пандемію коронавірусу.

1307 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: