Клінт повернувся: перший погляд на Джеремі Реннера на зйомках серіалу «Соколине око»

2 грудня 2020,  18:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Месники» Джеремі Реннер підтвердив, що днями стартували зйомки його супергеройського серіалу «Соколине око», поділившись в соціальних мережах фотографією з собою в образі Клінта Бартона.

У понеділок виконавець ролі супергероя Соколиного ока у всесвіті Marvel опублікував в Instagram селфі зі знімального трейлера, де він знову постає з зачіскою Клінта Бартона, з недвозначним підписом:

Замкнений в кімнаті. Готовий до забігу. #настрійпонеділка

В останній раз ми бачили Соколиного ока в блокбастері «Месники: Завершення», де він зіграв ключову роль у перемозі над великим і жахливим Таносом і через 5 довгих років возз'єднався зі своєю родиною.

Клінт вже давно обіцяє своїй дружині Лорі (Лінда Карделліні), з якою у нього троє дітей, що він залишить месництво та вийде у відставку, щоб жити спокійним життям, але кожен раз порятунок світу ставить цей план на паузу.

У серіалі «Соколине око», як ви можете побачити на його концепт-арті нижче, у Клінта з'явиться протеже Кейт Бішоп (Гейлі Стайнфелд), яка також буде лучницею, і разом на них чекають веселі пригоди.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Соколине око», чиї події будуть розвиватися після подій блокбастера «Месники: Завершення», очікується в 2021 році.

1044 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: