Колін Ферт, Олівія Колман і Джош О'Коннор знялися у фільмі «Mothering Sunday»

1 грудня 2020,  20:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже скоро актори Олівія Колман і Джош О'Коннор, які грають в популярному серіалі «Корона» королеву Єлизавету II та її сина принца Чарльза, возз'єднаються на екрані в драматичній стрічці «Mothering Sunday».

Фільм «Mothering Sunday» буде адаптацією роману письменника Грема Свіфта і розповість про молоду покоївку, яка живе в Англії після закінчення Першої світової війни. Вона таємно планує зустрітися з чоловіком, якого вона кахоє, перш ніж він піде, щоб одружитися з іншою жінкою.

Роль головної героїні, яку звуть Джейн Фейрчайлд, виконає актриса Одесса Янг, відома завдяки фільмам «Нація вбивць», «Річард говорить "Прощай"» та майбутньому серіалу «Протистояння».

Її коханого Пола Шерінгема (чий любовний трикутник якраз нагадує трикутник Чарльза, Діани та Камілли) втілить Джош О'Коннор, а ролі містера та місіс Нівен виконають лауреати премії «Оскар» Колін Ферт і Олівія Колман.

Режисеркою драми «Mothering Sunday» виступає Єва Гассон, яка працювала над серіалом «Ханна». Прем'єра її фільму очікується в 2021 році.

А поки ви можете побачити Колман і О'Коннора в їхніх королівських образах в дуже обговорюваному 4 сезоні історичного серіалу «Корона», який вже доступний для перегляду на стримінговому сервісі Netflix.

Раніше в цьому році О'Коннор з'явився на екранах кінотеатрів у романтичній комедії «Емма», екранізації роману Джейн Остін, а Ферт зіграв одну з центральних ролей у сімейному фентезі «Таємничий сад».

1139 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: