Зендея представила трейлер різдвяного спецвипуску серіалу «Ейфорія»

1 грудня 2020,  02:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер першої частини довгоочікуваного спецвипуску хітового драматичного серіалу «Ейфорія», яким Зендея поділилася в понеділок в соцмережах, показує, як її героїня Ру шкодує про те, що вона відпустила Джулс.

У 50-секундному трейлері 17-річна Ру (Зендея) сидить вночі в кафе і згадує трагічні події фіналу 1 сезону. Вона запропонувала своїй «нібито дівчині» Джулс (Гантер Шафер) сісти в потяг і залишити їхнє місто (і свої проблеми) позаду, але в останній момент Ру засумнівалася у своєму рішенні і залишилася на платформі, плачучи, поки Джулс вирішила її покинути. Пізніше, коли вона добралася додому, у Ру трапився рецидив, і дівчина знову нюхала наркотики.

У кінці трейлера ми бачимо, що навпроти Ру в кафе сидить Алі (Колман Домінго), її наставник по тверезості, і задає їй пряме запитання:

Навіщо ти мені подзвонила?

За роль Ру Зендея стала наймолодшою ​​актрисою, яка коли-небудь отримувала найпрестижнішу американську телепремію «Еммі», і її шанувальники прийшли в дикий захват від того, що даний трейлер вперше називає Зендею «її повним ім'ям» «лауреатка премії "Еммі" Зендея».

Прем'єра першої частини спецвипуску «Ейфорії», яка називається «Частина 1: Ру», відбудеться вже в цю неділю, 6 грудня. Нижче ви можете побачити постери спецвипуску, які підкреслюють, що ці дві серії «не є частиною 2 сезону».

Зараз Зендея зайнята зйомками супергеройського екшену «Людина-павук 3», прем'єра якого очікується у грудні 2021 року.

1176 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: