Г'ю Джекман привітав свою «неймовірну» дружину Деборру-Лі Фернесс з днем народження

30 листопада 2020,  17:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь 65-го дня народження своєї дружини Деборри-Лі Фернесс актор Г'ю Джекман поділився декілька годин тому фотографією з їхнього сімейного святкування та зворушливими словами про дружину, яка «надихає його кожен день».

Поруч з милою фотографією, де Фернесс задуває свічки на торті, а щасливий Джекман визирає через її плече, актор написав сьогодні у Twitter:

Щасливого дня народження моїй неймовірній дружині. Твоя відвага, розум, відкрите серце, відданість, креативність, життєрадісність, зухвалість та безпосередність надихають мене кожен день. Я люблю тебе більше, ніж можна описати усіма словами.

Джекман та Фернесс одружилися у квітні 1996 року, тобто в цьому році вони святкували 24-ту річницю весілля, та виховують двох прийомних дітей: сина і дочку.

Фернесс є актрисою, продюсеркою та активісткою, яка займається питанням усиновлення дітей. Цікаво, що Вікіпедія говорить про те, що вона народилася не 30 листопада, як натякає даний пост з соцмереж, а 8 грудня.

У минулому році Джекман озвучив одного з головних героїв мультфільму «Містер Лінк: Втрачена ланка еволюції», а в цьому був номінований на премію «Еммі» за свою гру в біографічному фільмі «Погана освіта».

1116 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: