З'явився український трейлер божевільної комедії «Обережно, Кенгуру!»

27 листопада 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З цим кенгуру точно не засумуєш! На початку зими в прокат вийде фільм «Обережно, Кенгуру!» режисера Дані Леві, який описують як «люту комедію, що гарантовано поліпшить настрій».

Головним героєм цієї божевільної історії виступає Марк — музикант, який живе в покинутій квартирі в Берліні. Одного разу лунає дзвінок у двері, і він опиняється віч-на-віч з балакучим Кенгуру. Швидко переконавши Марка, що разом їм буде набагато веселіше, Кенгуру без подальших церемоній переїжджає в його холостяцьке житло. З цього моменту він починає правити життям Марка, задаючи йому філософські питання і доставляючи їм обом всілякі неприємності. При цьому Кенгуру допомагає йому впоратися з природною сором'язливістю і в кінцевому підсумку завоювати увагу коханої дівчини та стати місцевим героєм, розкривши змову будівельної мафії.

Роль Марка виконує актор Дмітрій Шаад, якого шкідливий Кенгуру майже зовсім витіснив з постера. Ви могли бачити Шаада в хітовому серіалі «Вбиваючи Єву» в серії, де Вілланель вирушила в гості до своєї родини. Він зіграв Федора, сина її вітчима.

Прем'єра комедії «Обережно, Кенгуру!» відбудеться на екранах українських кінотеатрів вже наступного тижня, 3 грудня.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

756 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...