З'явився перший тизер фільму «Великий червоний пес Кліффорд» від Paramount

26 листопада 2020,  10:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures представила перший погляд на головного героя сімейного фільму «Великий червоний пес Кліффорд» («Clifford The Big Red Dog»), чия прем'єра переїхала на рік вперед.

Сюжет цієї пригодницької комедії для всієї родини покаже добру історію про те, як любов маленької дівчинки до свого цуценятка на ім'я Кліффорд зробила так, що він виріс до гігантських розмірів.

Наскільки гігантських? Тизер фільму починається з того, що показує нам звичайних собак, а в кінці порівнює їхній зріст зі ростом «малюка» Кліффорда.

У цій веселій історії про знаменитого пса від режисера Волта Бекера зіграють зірка супергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн» Розі Перес, зірка серіалу «Велика маленька брехня» Дербі Кемп, зірка британського ситкому «Недолуге навчання» Джек Вайтхолл та Джессіка Кінен Вінн з мюзиклу «Mamma Mia! 2».

Нижче ви можете побачити, яким чином проходили зйомки сцен за участю величезного пса Кліффорда. Так, його роль до використання комп'ютерної графіки виконувало двоє чоловіків, які ховалися по пояс у великому червоному каркасі собаки.

Українська прем'єра фільму «Великий червоний пес Кліффорд» повинна була відбутися 24 грудня, але в зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 студія вирішила перенести її на листопад 2021 року.

1696 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: