Дивіться перший український трейлер мультфільму «Бебі Бос 2: Сімейний бізнес»

24 листопада 2020,  21:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедійний мультфільм «Бебі Бос 2: Сімейний бізнес» нарешті отримав свій перший трейлер, який показує Бебі Боса й Тіма дорослими і знайомить нас з молодшою ​​дочкою Тіма Тіною, новим Бебі Босом.

У сиквелі анімаційної стрічки «Бебі Бос», що стала не тільки дуже успішною фінансово, а й була номінована на «Оскар», брати Темплтони, які в дитинстві були найкращими друзями, стали дорослими і віддалилися один від одного.

Тім тепер є батьком двох дочок і знаходиться у декреті, тоді як Теодор або просто Тед став генеральним директором хедж-фонду. Проте поява на світ Тіни Темплтон, молодшої дочки Тіма, в буквальному сенсі переверне їхні життя і змусить знову працювати разом.

Голосом Бебі Боса Теодора знову став Алек Болдвін, тоді як його дорослого брата Тіма й племінницю Тіну озвучують Джеймс Марсден і Емі Седаріс. Також до акторського складу мультфільму увійшли такі відомі голлівудські актори, як Єва Лонгорія, Джефф Голдблюм і Ліза Кудроу.

Мультфільм «Бебі Бос 2: Сімейний бізнес», який зняв режисер оригіналу Том МакГрат, вийде в кінотеатрах України 25 березня 2021 року.

1981 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: