Двейн Джонсон і його весела історія про «погоню» на Porsche на зйомках нового бойовика від Netflix

23 листопада 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Форсаж» Двейн Джонсон поділився новими фотографіями зі знімального майданчика свого майбутнього екшену «Червоне повідомлення» («Red Notice»), де він позує на тлі суперкара Porsche. Оскільки не зміг сісти за його кермо.

За допомогою соцмереж Джонсон постійно показує своїм шанувальникам, як відбуваються зйомки його фільмів та створюється магія кіно, і в цей раз актор і продюсер поділився веселою історією про те, як він не вліз в дорогий суперкар Porsche, на якому повинен ганяти за сценарієм фільму «Червоне повідомлення».

На першій фотографії з Instagram Скала позує в сонцезахисних окулярах та крутому шкіряному жакеті, спершись на білому Porsche, але щойно він спробував сісти за кермо, щоб знятися в погоні, яку придумав для його героя режисер Роусон Маршалл Тербер, то виявилося, що «його спина занадто широка», і він не може в ньому поміститися.

Про цей кумедний закулісний момент Джонсон розповів, поділившись в соцмережах ще однією фотографією з Porsche, де на землі перед автомобілем сидить режисер і шукає потрібний кадр.

Спочатку Тербер вирішив, що Джонсон приколюється, коли той сказав, що не влазить в машину, але коли він зрозумів, що це не жарт, на знімальному майданчику запала 15-секундна тиша... а потім «Джонсон, Тербер і вся знімальна команда фільму почали істерично сміятися».

Оскільки доставка Porsche з Європи до США влетіла студії в копієчку, режисерові тепер доведеться придумати хитрий спосіб, як помістити туди Джонсона.

Компанію Джонсону в даному екшені складуть зірка блокбастера «Диво-жінка» Галь Гадот та зірка супергеройського екшену «Дедпул» Раян Рейнольдс. Ця трійця постійно сміється на закулісних знімках, так що нудьгувати з ними точно не доведеться.

Прем'єра фільму «Червоне повідомлення» очікується в 2021 році.

820 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: