«Протистояння»: Пророк проти Темного чоловіка в новому трейлері екранізації роману Стівена Кінга

21 листопада 2020,  14:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За місяць до прем'єри, на радість усім шанувальникам творів письменника Стівена Кінга, в мережі з'явився новий трейлер очікуваного фантастичного міні-серіалу «Протистояння», заснованого на його однойменному романі про боротьбу добра зі злом в постапокаліптичному світі.

Події «Протистояння» розгортаються в період пандемії агресивного штаму грипу, який вбиває майже все населення світу. А людей, які вижили, тепер чекає жорстока боротьба за місце під сонцем.

Втіленням зла тут є Темний чоловік Рендалл Флегг, який володіє небезпечною посмішкою та неймовірними суперздібностями. Його роль виконує зірка хітових серіалів «Справжня кров» і «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард.

У війну з ним вступає 108-річна матінка Абагейл, в образі якої в трейлері ви можете побачити знамениту актрису Вупі Голдберг. Вона є духовною лідеркою, яка за допомогою своїх телепатичних здібностей скликає тих, хто вижив, у безпечну зону Боулдер. На її боці у трейлері виступає Стюарт Редман у втіленні зірки франшизи «Люди Ікс» та серіалу «Світ Дикого Заходу» Джеймс Марсден, у якого буде імунітет до штаму грипу, що практично знищив людство.

Прем'єрна серія міні-серіалу «Протистояння», яку зняв режисер супергеройського екшену «Нові мутанти» Джош Бун, вийде 17 грудня.

1065 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: