Чарлі Ганнем, Джек О'Коннелл і небезпечний бокс в трейлері фільму «Країна джунглів»

20 листопада 2020,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на всі негаразди 2020 року, він виявився прихильним до Чарлі Ганнема. На початку року актор підкорював своєю харизмою (і бородою) в фільмах «Джентльмени» і «Правдива історія банди Келлі», а цієї осені його можна побачити в драмі «Країна джунглів».

«Країна джунглів» («Jungleland») покаже драматичну історію двох братів Стена і Лайона, які намагаються залишитися на плаву у світі підпільного боксу. Коли Стен не може заплатити небезпечному кримінальному босу, ​​їм доводиться доставити в певне місце несподівану мандрівницю, поки вони подорожують через всю країну на боксерський чемпіонат з високими ставками.

Низка несподіваних подій загрожує розділити братів, але їхня любов один до одного та віра у краще життя не дозволяють їм здаватися.

Молодшого брата героя Ганнема грає зірка байопіку «Незламний» Джек О'Коннелл. А роль кримінального боса тут виконує зірка хітового серіалу «Країна Лавкрафта» Джонатан Мейджерс.

Також у фільмі режисера Макса Вінклера знялися актори Джессіка Барден, Френ Кранц, Джон Каллам, Мередіт Голцман та Овен Бурк.

Світова прем'єра «Країни джунглів» відбулася у вересні 2019 року в рамках кінофестивалю в Торонто, а в цьому місяці вона вийшла на американських стримінгових платформах. Поки невідомо, чи добереться новий фільм з Ганнемом до українських кінотеатрів.

1215 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: