Різ Візерспун приступила до зйомок 2 сезону серіалу «Ранкове шоу»

16 листопада 2020,  15:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярного драматичного серіалу від Apple «Ранкове шоу» Різ Візерспун поділилася оптимістичною фотографією зі знімального майданчика, повідомивши, що вже стартували зйомки його 2 сезону.

Минулого тижня, 12 листопада, лауреатка премії «Оскар» поділилася у Twitter фотографією зі сценарієм та великою чашкою кави, зробленою на порозі свого знімального трейлера, порадувавши своїх прихильників наступним підписом:

Вставай, вставай. Повернулася на роботу! @TheMorningShow #season2

Серіал «Ранкове шоу» («The Morning Show»), де Візерспун виконує одну з головних ролей і виступає в якості виконавчого продюсера, слідує за роботою журналістів одного американського телеканалу, чиє життя перевертається, коли їх відомий телеведучий опиняється в центрі гучного скандалу, пов'язаного з сексуальними домаганнями.

Компанію Візерспун у кадрі складають Дженніфер Еністон, Стів Карелл, Біллі Крудап, Марк Дюпласс, Гугу Ембата-Ро і Нестор Карбонелл.

Перший сезон «Ранкового шоу» отримав 3 номінації на премію «Золотий глобус», 1 премію «Еммі» та премію Гільдії кіноакторів США.

Раніше в цьому році Візерспун втілила одну з головних героїнь хітового міні-серіалу «Усюди жевріють пожежі», екранізації роману Селести Нг.

1035 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: