«Тор 4»: Кріс Претт повернеться в образі Зоряного лицаря в новому сольнику Тора

14 листопада 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що Зоряний лицар возз'єднається в кадрі з богом грому Тором в супергеройському блокбастері від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», який зніме режисер Тайка Вайтіті.

Про участь Кріса Претта в четвертому сольнику про пригоди Тора, роль якого виконує актор Кріс Гемсворт, в п'ятницю повідомив сайт Variety.

Деталі про роль Зоряного лицаря в екшені «Тор: Любов і грім» поки не розголошуються, але всі припускають, що це буде камео на початку фільму, оскільки в фіналі блокбастера «Месники: Завершення» Тор залишив Землю і поїхав борознити простори всесвіту разом з Вартовими Галактики.

З огляду на напружені відносини Пітера Квілла й Тора, сподіваємося, що камео першого подарує нам ще декілька кумедних моментів з їхньою участю. Або Квілл нарешті зрозуміє, що пора зарити сокиру війни, і вони стануть найкращими друзями.

Також в його четвертому сольнику повернуться Тесса Томпсон (Валькірія), Наталі Портман (Джейн Фостер, яка стане Жінкою-Тор) і Тайка Вайтіті (не тільки режисер, а й чарівний іншопланетянин Корг), а головного лиходія зіграє Крістіан Бейл.

Претт недавно завершив зйомки в блокбастері «Світ Юрського періоду 3» і підписався на участь в комедійному бойовику «Saigon Bodyguards», який продюсують брати Руссо, режисери блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення».

Прем'єра блокбастера «Тор 4» у кінотеатрах очікується 10 лютого 2022 року.

1288 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: