Звідки ви можете знати Бенні з нового серіалу від Netflix «Хід королеви»?

4 листопада 2020,  00:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви вже встигли подивитися новий хітовий міні-серіал «Хід королеви», який вийшов на Netflix наприкінці жовтня, то вам напевно здався знайомим актор, який зіграв роль Бенні, друга головної героїні. Вже згадали, де ви його бачили? Якщо ні, то ми вам підкажемо.

Драматичний серіал «Хід королеви» («The Queen's Gambit») розповідає про сироту Бет Гармон, у якої розкривається приголомшливий дар до шахів. Згодом її почуття гри загострюється, мислення стає яснішим, і вперше в житті вона відчуває, що повністю контролює себе. У шістнадцять вона бере участь у відкритому чемпіонаті США. Але по мірі того, як Бет відточує свої професійні навички, ставки стають все вищими, її ізоляція стає все більше лякаючою, а думка про втечу стає все більш привабливою.

Бенні Воттс, який носить вуса та ковбойські капелюхи, є другом Бет і одночасно одним з її головних конкурентів на турнірах із шахів.

Його роль виконує британський актор Томас Броді-Сенгстер, якого ви можете знати завдяки знаменитому різдвяному фільму «Реальна любов», де він зіграв того маленького хлопчика, який навчився грати на барабанах, щоб підкорити серце своєї однокласниці.

Разом з цим Броді-Сенгстер відомий завдяки ролі Джоджена Ріда в хітовому фентезі «Гра престолів». Джоджен був молодшим братом Міри Рід (Еллі Кендрік), який належав до болотяних жителів та володів даром бачити віщі сни. Вони з Мірою допомогли Брану Старку (Айзек Гемпстед-Райт) в його подорожі за Стіну, щоб він зміг відшукати Триокого ворона.

А шанувальники франшизи «Той, що біжить лабіринтом» знають актора за роллю Ньюта, лідера бігунів в Лабіринті, який став союзником та другом головного героя Томаса (Ділан О'Брайен) і допомагав йому боротися з організацією П. О. Р. О. К. до самого останнього фільму цієї постапокаліптичної трилогії.

Роль Бет Гармон в серіалі «Хід королеви» виконує Аня Тейлор-Джой, зірка трилера «Спліт», супергеройського екшену «Нові мутанти» та романтичної комедії «Емма», а також ви могли її бачити в серіалі «Гострі картузи».

12492 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: