«Пліткарка» стикається зі світом Джейн Остін в трейлері нового серіалу «Bridgerton»

2 листопада 2020,  18:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумуєте за «Пліткаркою» та обожнюєте костюмовані романтичні комедії в дусі Джейн Остін? Тоді швидше вмикайте тизер-трейлер нового міні-серіалу від Netflix «Bridgerton», де роль пліткарки 19 століття приміряла на себе сама Джулі Ендрюс.

«Bridgerton» буде 8-серійною екранізацією серії романів письменниці Джулії Квінн від авторки популярних серіалів «Анатомія пристрасті» та «Скандал» Шонди Раймс. Його події будуть слідувати за Дафною, старшою донькою багатої та впливової родини Бріджертон, яка шукає собі чоловіка в Лондоні епохи Регентства (початок 19 століття). Як раптом Дафна та її шанувальники опиняються під прицілом гострого пера загадкової леді Віслдаун, яка повідомляє про різні скандали зі світу аристократів.

Роль Дафни виконує актриса Фібі Дайневор, а її головного шанувальника, який пристрасно дивиться на неї на одному з постерів серіалу, втілює Реге Пейдж.

Поділившись першими кадрами екранізації серії романів Квінн в соцмережах у жовтні, Раймс написала, що її в них приваблює:

Я була прихильницею серії книг Джулії Квінн стільки, скільки я себе пам'ятаю. Їхня оригінальність. Сексуальність. Історії. Усе. Я швидко зрозуміла, що Shondaland повинні перетворити їх на серіал.

Прем'єра міні-серіалу «Bridgerton» відбудеться на католицьке Різдво, 25 грудня.

4150 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: