З'явився український трейлер фільму «Одержима сексом» з Наталією Дайєр

30 жовтня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового науково-фантастичного серіалу «Дивні дива» Наталія Дайєр переживає сексуальне пробудження в стінах католицької школи в драматичній комедії «Одержима сексом», яку зняла режисерка Карен Мейн.

Фільм «Одержима сексом», який в оригіналі називається «Та, боже, так» («Yes, God, Yes»), є повнометражною адаптацією короткометражки 2017 року. Його головною героїнею виступає невинна старшокласниця католицької школи на ім'я Еліс, яка завжди дотримувалася всіх правил, зразково ходила на сповіді і до церкви і боялася вічного прокляття за багаторазовий перегляд сцени в кареті з «Титаніка». Одного разу в інтернет-чаті, де дівчина брала участь у вікторині, у неї зав'язується коротке, але відверте листування, що приводить Еліс до деяких фізіологічних та сексуальних відкриттів. Хтось пускає по школі чутку про непристойну поведінку Еліс на одній вечірці, а вона в компанії найкращої подруги збирається на вік-енд в релігійний табір, який змінить її життя назавжди.

Любовним інтересом головної героїні, якого звати Кріс, стане актор Вольфганг Новограц, відомий завдяки молодіжним фільмам «Нація вбивць», «Половина всього» та «Відчуй ритм», а також в цій пікантній історії про дорослішання з'явиться зірка хітового серіалу «13 причин чому» Аліша Бое.

До української прем'єри комедії «Одержима сексом» залишилося менше місяця вона запланована на 19 листопада. А в наступному році Дайєр повернеться в новому сезоні серіалу «Дивні дива», який вийде на Netflix.

4907 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: