Дивимося український ТБ-ролик слешера «Химери» з Вінсом Воном і Кетрін Ньютон

29 жовтня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За два тижні на великі екрани виходить незвичайна комедія жахів «Химери» («Freaky»), про що нагадує нам її новий ТБ-ролик, де Вінс Вон грає серійного вбивцю, який міняється тілами зі... старшокласницею.

Комедійний слешер «Химери», який зняв режисер хітової дилогії «Щасливий день смерті» Крістофер Лендон, покаже, як після контакту з чарівним кинджалом сором'язлива старшокласниця на ім'я Міллі прокидається в тілі безжального маніяка, і навпаки жорстоке чудовисько, яке прозвали Бліссфілдським м'ясником, стає зовні милою дівчиною. І тепер Міллі у тілі М'ясника потрібно переконати своїх друзів в тому, що це дійсно вона, щоб зупинити вбивцю.

Як їй це вдасться? В українському ТБ-ролику Вон в образі Міллі виконує перед її друзями танець та пісню чірлідерів їхньої школи. І виходить у нього це на відмінно.

Добру дівчину, яка стає маніячкою, тут втілює зірка серіалів «Велика маленька брехня» та «Суспільство» Кетрін Ньютон, яку в минулому році можна було побачити на великих екранах в пригодницькому фільмі «Детектив Пікачу».

Українська прем'єра слешера «Химери» очікується 12 листопада.

2184 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: