«Бетвумен»: перший погляд на Джавісію Леслі в образі першої афроамериканської Бетвумен

27 жовтня 2020,  14:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ґотем, вона прибула. Актриса Джавісія Леслі поділилася в понеділок першими промо-фотографіями 2 сезону серіалу «Бетвумен», які показують її в новому супергеройському костюмі Багряного лицаря.

Актриса опублікувала дві промо-фотографії з собою в новому костюмі Бетвумен в Instagram, зазначивши в локації місто Ґотем, зі словами:

Блеквумен, тобто Бетвумен тут.

Її героїню звати Раян Вайлдер, і вона буде першою афроамериканською Бетвумен в історії. У цьому місяці вона дебютує на сторінках коміксів DC в 50 випуску коміксів про Бетгьорл.

Раян стане новою Бетвумен після Кейт Кейн, оскільки актриса Рубі Роуз була змушена покинути проект після 1 сезону в зв'язку з травмою спини, отриманою на зйомках.

Костюм Раян відрізняється від костюма Кейт в першу чергу зачіскою. Раян буде рятувати Ґотем без тієї червоної перуки, зі своїм натуральними волоссям, прикрашеним червоними пасмами.

А також на промо-фото ви можете побачити, що тепер у Бетвумен будуть червоні браслети з шипами та чорно-червоний плащ.

Коли стало відомо про кастинг Леслі, Роуз написала в соцмережах слова підтримки:

О Боже! Це так чудово! Я так рада, що Бетвумен буде грати чудова чорна жінка. Я хочу привітати Джавісію Леслі з тим, що вона буде носити плащ летючої миші. Ти станеш частиною чудових каста і команди. Не можу дочекатися, коли побачу 2 сезон. Ти будеш чудовою!

Прем'єра нових серій «Бетвумен» очікується в січні 2021 року.

3491 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: