Лілі Джеймс, Армі Гаммер та устриці в розширеному фрагменті фільму «Ребекка»

26 жовтня 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри нової екранізації роману Дафни Дю Морьє «Ребекка» стримінговий сервіс Netflix поділився в мережі її розширеним фрагментом за участю головних героїв, яких втілюють зірка «Попелюшки» Лілі Джеймс та зірка оскароносної стрічки «Назви мене своїм ім'ям» Армі Гаммер.

Фрагмент «Ребекки», який йде 4 хвилини, показує знайомство головної героїні (Джеймс) зі своїм майбутнім чоловіком Максімом де Вінтером (Гаммер). Вона працює компаньйонкою у багатої місіс Ван Гоппер (Енн Дауд), і коли її роботодавиця погано себе почуває й вирішує залишитися в готелі, дівчина вирішує сама піти поснідати в їхньому улюбленому місці.

Але офіціант-сноб не бажає пускати її на терасу «для багатих гостей», і, почувши це, Максім запрошує її приєднатися до нього за його столиком. І тут наша героїня вирішує спробувати устриці, оскільки ще ніколи їх не їла.

Вони засиджуються в ресторані, поки не починають прибирати столи, і потім, коли вони розлучаються в готелі, за кілька миттєвостей головна героїня отримує в номер записку від містера де Вінтера, в якій він запрошує її покататися на автомобілі.

Прем'єра детективного трилера «Ребекка», адаптацією якого займалися сценаристи Джейн Голдман, Джо Шрепнел і Анна Вотерхаус, а його режисером став Бен Вітлі, відбулася на Netflix минулої середи, 21 жовтня.

3143 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: