Аня Тейлор-Джой, Кріс Гемсворт і Яхья Абдул-Матін II зіграють в приквелі «Шаленого Макса»

21 жовтня 2020,  16:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанію зірці «Нових мутантів» Ані Тейлор-Джой в приквелі хітового екшену «Шалений Макс: Дорога гнііву» складуть Кріс Гемсворт та Яхья Абдул-Матін II, яких ви знаєте завдяки ролі супергероя Тора в фільмах Marvel та ролі суперлиходія Чорної манти в блокбастері «Аквамен» відповідно.

Тейлор-Джой зіграє головну роль в приквелі «Шаленого Макса», який розповість про пригоди молодої Фуріоси, повідомляє сайт Variety.

Раніше режисер Джордж Міллер думав використати технологію омолодження на актрисі Шарліз Терон, якій 44 роки, щоб вона сама зіграла себе в молодості у цьому приквелі, але після вирішив відмовитися від цієї ідеї і знайти 20-річну актрису на роль молодої Фіруоси. Тейлор-Джой зараз 24.

Разом з нею в кадрі з'являться Гемсворт і Абдул-Матін II, але їхні ролі у всесвіті «Шаленого Макса» поки не розголошуються.

Нещодавно Тейлор-Джой можна було побачити в новій стильній адаптації класичного роману Джейн Остін «Емма» та в супергеройському екшені «Нові мутанти», де вона зіграла роль могутньої мутантки Меджік.

Цієї весни Гемсворт виконав головну роль в хітовому екшені від Netflix «Евакуація», який отримає сиквел, а зараз актор готується до зйомок нового супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім».

Тим часом Абдул-Матін II зіграв в хітовому серіалі «Хранителі» та біографічній драмі від Netflix «Суд над чиказької сімкою», а в майбутньому його можна буде побачити в горор-трилері «Кендімен» і фантастичному бойовику «Матриця 4».

3903 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: