Гаррісон Форд відправиться в незабутній круїз із зіркою «Похмілля у Вегасі»

21 жовтня 2020,  15:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд стане капітаном круїзного лайнера в комедійному фільмі «Жалюгідні пригоди Берта Сквайра», який зніме кінокомпанія STX Entertainment.

Комедія з дуже довгою назвою «Жалюгідні пригоди Берта Сквайра на борту "Хорн Хай Йо"» («The Miserable Adventures of Burt Squire Aboard the Horn High Yo») розповість про сім'янина з кризою середнього віку, який відправляється в круїз своєї мрії, що закінчується корабельною аварією з вини засмученого капітана.

Форд зіграє цього горе-капітана, а роль невдачливого сім'янина, якого, судячи з назви, зватимуть Берт Сквайр, виконає зірка комедійної трилогії «Похмілля у Вегасі» Ед Гелмс, повідомив в понеділок сайт EW.

Автором сценарію їхніх веселих пригод виступає Бен Болеа.

У минулому році Форд повернувся в образі Хана Соло в камео фантастичного бойовика «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» та озвучив героя мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», а на початку цього року він зіграв золотошукача Джека Торнтона в екранізації пригодницького роману Джека Лондона «Поклик пращурів».

В майбутньому актор збирається знову втілити легендарного шукача пригод в ковбойському капелюсі у фільмі Стівена Спілберга «Індіана Джонс 5».

Дата прем'єри комедії «Жалюгідні пригоди Берта Сквайра на борту "Хорн Хай Йо"» буде оголошена пізніше.

3829 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: