Кейлі Куоко, пристрасть і вбивство в першому трейлері серіалу «Бортпровідниця»

20 жовтня 2020,  22:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко через рік повертається у світ серіалів в детективному трилері від HBO Max «Бортпровідниця» («The Flight Attendant»), де вона виконає головну роль.

Серіал «Бортпровідниця» буде адаптацією роману-бестселера за версією New York Times, який написав письменник Крістофер Бохьялан. Він розповість історію про те, як все життя може змінитися за одну ніч. Бортпровідниця Кессі (Куоко) прокидається не в тому готелі, не в тому ліжку і з мертвим чоловіком поруч та не має ані найменшого поняття, що сталося напередодні. Тепер їй потрібно встигнути розкрити цей заплутаний злочин, поки її не заарештували.

Роль чоловіка, з трупом якого прокидається головна героїня, виконує зірка хітового фентезі «Гра престолів» Міхіль Хаусман.

Компанію Куоко і Хаусману в цьому детективному трилері складуть зірка серіалів «Доктор Хто» і «Моторошні пригоди Сабріни» Мішель Гомес, зірка драмеді «Дівчата» Заша Мемет та зірка супергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн» Розі Перес.

Прем'єра серіалу «Бортпровідниця» відбудеться 26 листопада.

4899 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...