Анджеліна Джолі і Крістоф Вальц зіграють колишнє подружжя у фільмі «Every Note Played»

10 жовтня 2020,  23:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі пригледіла для себе новий проект на великому екрані. Вона збирається виконати головну жіночу роль в екранізації роману «Every Note Played» від режисера фільму «Клятва» Майкла Саксі.

Сайт Variety пише, що Джолі веде переговори з приводу своєї участі в романтичному фільмі «Every Note Played» («Кожна зіграна нота»), де роль її колишнього чоловіка може зіграти лауреат премії «Оскар» Крістоф Вальц.

В адаптації роману письменниці Лізи Дженови Джолі втілить Каріну, колишню дружину успішного піаніста Річарда. Він пережив безліч втрат і втратив зв'язок зі своєю дочкою, коли йому ставлять діагноз бічний аміотрофічний склероз. Хвороба прогресує, і Річард вже більше не може грати на піаніно або жити сам, тому Каріна приймає рішення допомогти колишньому чоловікові і стати його опікуном.

У минулому році Джолі повернулася на екрани в образі харизматичної лиходійки Малефісенти в діснеївському фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», а в цьому вона озвучила слониху-маму у ще одному діснеївському фільмі «Айван, єдиний і неповторний».

В майбутньому актрису можна буде побачити у стрічці «Йди» та супергеройському екшені від Marvel Studios «Вічні», де вона зіграє супергероїню Тену.

Тим часом Вальц зіграв в науково-фантастичному бойовику «Аліта: Бойовий ангел», серіалі «Найнебезпечніша здобич», новому фільмі Вуді Аллена «Фестиваль Ріфкіна» та кінострічці Веса Андерсона «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"». А в 2021 році він повернеться у кінотеатри в образі лихого брата Джеймса Бонда в шпигунському екшені «007: Не час помирати».

15870 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: