Новий трейлер стрічки «Перспективна дівчина» від продюсерки Марго Роббі повідомляє про перенесення прем'єри на кінець року

10 жовтня 2020,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра стильного драматичного трилера про помсту «Перспективна дівчина» з Кері Малліган в головній ролі повинна була відбутися ще навесні, але трапився коронавірус, і тепер, схоже, ми зможемо побачити його на великих екранах у грудні.

Головною героїнею фільму, який написала і зняла сценаристка хітового британського серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел, виступає дуже розумна молода жінка на ім'я Кессі (Малліган), у якої було велике майбутнє. Але після одного трагічного випадку вона кинула навчання в медичному університеті і знайшла собі інше заняття — вистежувати в нічних клубах «хороших хлопців», які не проти скористатися п'яною молодою дівчиною. Ось тільки вона зовсім не така безпорадна, як їм здається на перший погляд.

Продюсеркою трилера Феннел виступає зірка супергеройських екшенів «Загін самогубців» і «Хижі пташки» Марго Роббі, на чиєму рахунку є номінація на «Оскар».

Разом з новим трейлером студія Focus Features поділилася і новим постером, який показує, як головна героїня написала назву фільму червоною губною помадою на дзеркалі, додавши також свій гарячий поцілунок.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися дату української прем'єри трилера «Перспективна дівчина» з Малліган першими.

8206 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: