«Uncharted»: Том Голланд стає молодим Дрейком на атмосферному фан-арті

10 жовтня 2020,  02:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з нетерпінням чекаємо перших офіційних кадрів пригодницького фільму «Незвідане: Удача Дрейка», де Том Голланд втілить Нейта Дрейка, шанувальники ігор «Uncharted» вже представили, як актор може виглядати в цьому культовому образі.

Екранізація популярних комп'ютерних ігор «Uncharted» розповість про молоді роки їхнього головного героя Нейтана «Нейта» Дрейка, який є мисливцем за скарбами і стверджує, що в його жилах тече кров знаменитого англійського дослідника сера Френсіса Дрейка.

Фан-постери, які ви можете побачити нижче, показують зірку супергеройської франшизи «Людина-павук» в костюмі Дрейка, а його обличчя прикрашають шрами, які він отримав під час своїх небезпечних, але захоплюючих пригод.

На другому фан-арті Голланд/Дрейк здійснює свій знаменитий стрибок зі скелі на скелю, а для більшого драматизму замість дня тут зображена ніч.

Компанію Голланду в екранізації ігор «Uncharted» складе зірка науково-фантастичного бойовика «Трансформери 5: Останній лицар» Марк Волберг. Він зіграє наставника Дрейка Віктора «Саллі» Саллівана.

Минулого місяця Голланда і Волберга сфотографували під час нічних зйомок в Берліні, і на тих фотографіях вони з'явилися в смокінгах.

На великі екрани фільм «Незвідане: Удача Дрейка», який зараз знімає режисер блокбастера «Веном» Рубен Фляйшер, вийде влітку 2021 року.

8945 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: