Дивимося трейлер документального фільму «ЮКІ» про українські легенди хокею

7 жовтня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї зими для всіх шанувальників хокею та надихаючих історій про українських спортсменів в кіно вийде документальний фільм «ЮКІ», режисером якого виступає документаліст Володимир Мула.

Стрічка «ЮКІ» обіцяє розповісти «історію перемог вільних українців». Назва фільму походить від Ukrainians або коротко UKE — саме так в Північній Америці називають вихідців з України. Ось його офіційний синопсис:

Їхні історії викликають захват та мотивують! Через відчай і біль до успіху, через свободу і жагу перемагати до тріумфу — їхні імена назавжди вписано в історію найвідомішої хокейної ліги NHL. Іван Грецький, Орест Кіндрачук, Ерік Нестеренко, Іван Буцик, Руслан Федотенко та багато інших, які у різні епохи здобували світову славу за океаном. Неймовірні розповіді легенд NHL, чий приклад надихає світ! Настав час пишатися ними і на їхній рідній землі — в Україні. «ЮКІ» — реальні історії перемог вільних українців!

Прем'єра фільму «ЮКІ», створеного за участі Державного агентства України з питань кіно, відбудеться на екранах кінотеатрів 3 грудня.

5222 

1 коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: