«355»: трейлер і постер бойовика з Джессікою Честейн, Пенелопою Крус і Люпітою Ніонго

7 жовтня 2020,  13:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ять ворожих агентів. Одна елітна команда. Зірка бойовика «Агент Єва» Джессіка Честейн збирає круту команду жінок-шпигунок, щоб врятувати світ, в першому трейлері екшену «355» від студії Universal Pictures, яка подарувала нам Джейсона Борна.

Ось офіційний синопсис бойовика «355», який зняв Саймон Кінберг:

Коли секретна зброя величезного руйнівного масштабу потрапляє до рук злочинців, агентка ЦРУ Мейсон «Мейс» Браун (Честейн) повинна об'єднати свої сили з ворожою агенткою з Німеччини Марі (зірка фільму «Безславні виродки» Даян Крюгер), колишньою агенткою MI6 і комп'ютерною хакеркою Хадіджею (лауреатка премії «Оскар» Люпіта Ніонго) та досвідченою психологинею з Колумбії Клаудією (лауреатка премії «Оскар» Пенелопа Крус), щоб виконати небезпечну місію і повернути зброю, а також випередити загадкову жінку Лін Мі Шенг (Фань Бінбін з блокбастера «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього»), яка стежить за кожним їхнім кроком.

Раніше роль Крюгер мала зіграти актриса Маріон Котійяр, але вона вибула з проекту, і її французька шпигунка стала німецьким агенткою.

Також компанію актрисам в цій місії складе зірка блокбастерів «Перший месник: Протистояння» і «Месники: Війна нескінченності» Себастіан Стен.

Світова прем'єра екшену «355» запланована на 15 січня 2021 року. З нетерпінням чекаємо оголошення його дати виходу в український прокат.

5492 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: