Зірка «Доктора Хауса» Г'ю Лорі стає хитрим політиком в трейлері серіалу «Roadkill»

6 жовтня 2020,  15:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому володар трьох статуеток премії «Золотий глобус» Г'ю Лорі вже грав американського сенатора в серіалі «Віце-президент», а в новому міні-серіалі від BBC «Roadkill» він втілює політика у рідній Великій Британії.

У політичному трилері «Roadkill» («Політмесиво») зірка хітової медичної драми «Доктор Хаус» зіграє хитрого політика Пітера Лоуренса, чиє особисте життя розпадається на шматочки. Безсоромно не стурбований почуттям провини або каяття, він прагне й далі просувати свої власні плани, в той час як інші задумують його повалити. Чи зможе він випередити свої секрети, щоб виграти головний приз?

Разом з Лорі в цій 4-серійній політичній історії зіграють зірка серіалу «Гострі картузи» Хелен МакКрорі, зірка серіалу «Останнє королівство» Міллі Брейді та зірка серіалу «Агенти Щ.И.Т.» Йен де Кестекер.

Прем'єра міні-серіалу «Roadkill», сценаристом якого є номінант на премію «Оскар» Девід Хеа, відбудеться 18 жовтня.

Тим часом у четвер, 8 жовтня, в український прокат виходить очікувана комедія Армандо Іаннуччі «Історія Девіда Копперфілда», де Лорі виконає роль містера Діка. Квитки на зручні для себе сеанси ви знайдете в нашій афіші.

3952 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: