Баффі та Прю запалюють разом: Сара Мішель Геллар і Шеннен Доерті довели винний челлендж до досконалості

5 жовтня 2020,  22:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Американські актриси Сара Мішель Геллар та Шеннен Доерті, відомі завдяки культовим серіалам кінця 1990-х початку 2000-х «Баффі – переможниця вампірів» та «Зачаровані», знову підірвали Інтернет відео, на якому вони беруть участь у винному челленджі.

На початку вересня, Геллар і Доерті, які давно є найкращими подругами, вирішили відсвяткувати День праці разом, взявши участь у винному челленджі (#winechallenge). Згідно з його правилами, один учасник повинен тримати келих з вином в роті за ніжку і нахилитися назад, щоб цей келих зміг випити другий учасник.

Актриси впоралися з цим завданням блискуче, викликавши захоплення у шанувальників та своїх колег і друзів по Голлівуду.

Зірка серіалу «Рівердейл» Медхен Амік написала в коментарях під цим відео:

Чому я тепер так збуджена?

Її підтримала колега Геллар по «Баффі» Емма Колфілд, прокоментувавши:

Гаряче.

А в кінці вересня Геллар опублікувала в Instagram ще одне відео, де вони з Доерті помінялися ролями, і тепер вона тримала келих зубами:

Просто хочу, щоб ви знали, що Шеннен Доерті підійшла до винного челленджа дуже серйозно і витратила багато часу на тренування. Після тижня навчання дітей вдома, який у мене був, мені потрібно ще трохи попрактикуватися. Це 2020 рік... у нас завжди 5 година вечора.

Минулого року Геллар можна було побачити в камео у фінальній серії культового серіалу «Теорія великого вибуху», а Доерті зіграла в продовженні серіалу «Беверлі-Гіллз 90210» і з'явилася в серії «Рівердейла».

5891 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: