«Хлопаки»: промо та опис фінальної серії 2 сезону «Що я знаю»

5 жовтня 2020,  18:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений промо-ролик 8 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Хлопаки» обіцяє нам епічний фінал. Невже наші Хлопаки нарешті битимуться з великим і жахливим Гоумлендером?

Офіційний синопсис фінальної серії сезону «What I Know» («Що я знаю»), яка, згідно з сайтом IMDb, буде йти 1 годину 7 хвилин, повідомляє:

Бекка (Шантель Ван Сантен) стукає в двері Бутчера (Карл Урбан) і благає його про допомогу. Хлопаки (Джек Квейд, Лас Алонсо, Томер Капон, Карен Фукухара) погоджуються прикрити Бутчеру спину, і разом зі Старлайт (Ерін Моріарті) вони нарешті відправляються на битву з Гоумлендером (Ентоні Старр) та Грозою (Ая Кеш). Але все дуже швидко котиться під три чорти.

Тим часом промо-ролик розкриває, що на стороні Хлопаків та Старлайт буде Потяг-А (Джессі Ашер), який хоче прогнати Грозу, щоб повернутися до Сімки. Але и виступить він проти самого Гоумлендера?

Фінальна серія 2 сезону «Хлопаків» вийде на екрани в цю п'ятницю, 9 жовтня. Серіал вже продовжений на 3 сезон, але поки складно сказати, коли почнуться його зйомки.

4444 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: