Дивимося трейлер різдвяної комедії «Holidate» з Еммою Робертс і Люком Брейсі

30 вересня 2020,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix вирішив нагадати нам, що свята вже не за горами, представивши трейлер романтичної комедії «Holidate», в якому Емма Робертс і Люк Брейсі намагаються зустрічатися без зобов'язань.

У фільмі «Holidate» («Пара на свята») Робертс і Брейсі втілюють Слоан і Джексона, які ненавидять свята. Вони постійно опиняються під час свят одні, за дитячим столом або на незручному побаченні всліпу, яке підготували для них родичі. Але коли ці два незнайомця знайомляться під час одного дуже поганого Різдва, вони укладають договір про те, щоб бути «святковими плюс один» одне для одного на кожному святі протягом наступного року. Їхня взаємна нелюбов до свят і впевненість в тому, що їх абсолютно не тягне одне до одного в романтичному плані, роблять Слоан і Джексона ідеальною парою на свята. Але у кохання свої плани щодо цієї парочки.

Також в цій романтичній комедії від режисера Джона Вайтселла з'являться зірка «Титаніка» Френсіс Фішер, зірка серіалу «Живі за викликом» Крістін Ченовет та зірка хітової медичної драми «Анатомія пристрасті» Джессіка Кепшоу.

Онлайн-прем'єра фільму «Holidate» відбудеться через місяць, 28 жовтня.

5978 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: