Нік Ф'юрі зі всесвіту «Месники» отримає свій власний серіал від Disney+

25 вересня 2020,  23:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Disney+ продовжує розширювати супергеройський всесвіт MCU за допомогою серіальних спін-оффів, і в її планах з'явився сольний серіал про колишнього директора організації Щ.И.Т. Ніка Ф'юрі.

Сайт Variety пише, що Нік Ф'юрі у втіленні актора Семюеля Л. Джексона буде головним героєм нового серіалу від Disney+, знятого за мотивами коміксів Marvel.

Деталі про серіал тримаються в таємниці, але джерела повідомляють, що його сценаристом і продюсером буде Кайл Бредстріт, відомий завдяки серіалу «Містер Робот». Разом з Disney продюсувати серіал буде компанія Marvel Studios.

Вперше Ф'юрі з'явився в MCU в сцені після титрів фільму «Залізна людина» і з тих пір неодноразово виконував ключову роль в блокбастерах про Месників, супергеройську команду, яку він заснував, об'єднавши найсильніших героїв нашої планети для захисту людства від загроз вселенського масштабу.

В останній раз ми бачили Ф'юрі в супергеройському екшені «Людина-павук: Далеко від дому», де він несподівано для всіх вирішив відпочити від проблем Землі на космічному кораблі скруллів, з якими подружився в 90-х роках під час подій фільму «Капітан Марвел».

Серіал про Ф'юрі буде п'ятим серіальним спін-оффом фільмів MCU після серіалів «Ванда/Віжен», «Сокіл і Зимовий солдат», «Локі» та «Соколине око». Також платформа Disney+ готує серіали про нових супергероїв, як «Жінка-Халк», «Міс Марвел» та «Місячний лицар».

8321 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: