Нове відео екшена «007: Не час помирати» представляє лиходія Рамі Малека

21 вересня 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У своїй ювілейній 25-ій пригоді під назвою «007: Не час помирати» легендарний суперагент Джеймс Бонд зіткнеться із загадковим лиходієм на ім'я Сафін, роль якого виконує лауреат премії «Оскар» Рамі Малек.

На початку відео, присвяченого головному лиходієві фільму, Мадлен Свонн (Леа Сейду), кохана Джеймса Бонда (Деніел Крейг), говорить, що Сафін жадає «помсти». А сам Сафін заявляє, що «збирається вбити людину, яку вона любить більше всього на світі», натякаючи на Бонда.

Малек описує свого лиходія наступним чином:

Я дуже хотів зробити Сафіна таким, щоб він викликав почуття тривоги. Він вважає себе героєм. Сафін є грізним противником, і Джеймсу Бонду доведеться до цього пристосуватися.

Обличчя Сафіна покрито шрамами від вогню, тому він вважає за краще іноді приховувати його під білою порцеляновою маскою, від якої дійсно стає не по собі.

Режисер бойовика Кері Фукунага говорить в фічуретці:

Його мета і його засоби роблять [Сафіна] дуже лякаючим персонажем, як для Бонда особисто, так і в масштабах всього світу.

Також в ювілейному розділі Бондіани зіграють Ана де Армас, Лашана Лінч, Крістоф Вальц, Бен Вішоу, Наомі Гарріс, Джеффрі Райт та Рейф Файнс.

В український прокат екшен «007: Не час помирати» вийде 12 листопада.

5328 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: