З'явився новий казковий постер українського мультфільму «Гулівер повертається»

21 вересня 2020,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви ще не чекаєте на пригодницький мультфільм «Гулівер повертається» від студії «Квартал 95» з величезним нетерпінням, то його новий постер точно це змінить, оскільки він створений зі справжнім голлівудським розмахом.

Мультфільм «Гулівер повертається» покаже незабутні пригоди харизматичного мандрівника Лемюеля Гуллівера з легендарного роману Джонатана Свіфта. Ось його офіційний синопсис:

Славетний мандрівник усіх часів повертається у яскравій анімаційній пригоді! Гуллівер отримує листа з проханням про допомогу і негайно вирушає до Ліліпутії. Несподівано мандрівник опиняється у центрі дивовижних подій разом із вірними друзями – Марсі, Фрелоком та мишеням Пі. На веселу компанію чекають карколомні випробування, підступні вороги і відчайдушні погоні. Та разом їм під силу будь-що, адже дружба і любов долають усі труднощі!

Новий постер показує Гуллівера на кораблі з факелом в руках, який мчить назустріч пригодам під повним вітрилом, поки його шлях освітлює величезний повний Місяць. Поруч з кораблем можна побачити гострі скелі та вхід в таємничу печеру, що зберігає секрети і, можливо, скарби.

Режисером цієї пригодницької анімації є Ілля Максимов. Також над історією Гуллівера працює знаменитий голлівудський аніматор Тоні Бонілла. Його фільмографія включає такі знамениті мультфільми, як «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів», «Ріо 2» та «Зоотрополіс».

Для студії «Квартал 95» «Гулівер повертається» буде першим повнометражним мультфільмом. В кінотеатри України Гуллівер примчить на своєму кораблі якраз напередодні новорічних свят, 24 грудня.

5564 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: