Ділан О'Брайєн бореться з монстрами в трейлері фантастики «Любов і монстри»

16 вересня 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Paramount Pictures представила веселий і водночас божевільний трейлер свого нового апокаліптичного фільму «Любов і монстри», який в минулому називався «Монструозні проблеми».

Події фантастики «Любов і монстри» («Love and Monsters») розвиваються через 7 років після монстро-апокаліпсису і слідують за хлопцем на ім'я Джоел Довсон, який разом із залишками людства намагається вижити під землею, де їх не можуть дістати гігантські істоти, що захопили планету. Зв'язавшись по радіо зі своїм шкільним коханням Еймі, яка знаходиться в 80 милях (130 км) від його колонії, Джоел знову в неї закохується і вирішує всупереч всій логіці відправитися до неї, незважаючи на всіх небезпечних монстрів, що стоять на його шляху.

Роль Джоела виконує зірка серіалу «Перевертень» і постапокаліптичної франшизи «Той, що біжить лабіринтом» Ділан О'Брайєн.

Його кохану Еймі грає зірка серіалів «Залізний кулак» і «Гра престолів» Джессіка Генвік. Також компанію їм складуть зірка супергеройського екшену «Вартові Галактики 2» Майкл Рукер та Аріана Грінблатт з блокбастера «Месники: Війна нескінченності».

У зв'язку з пандемією коронавірусу прем'єра фільму «Любов і монстри» відбудеться на стримінгових платформах вже за місяць, 16 жовтня.

6404 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: