Прем'єра фільму «Диво-жінка 1984» не відбудеться у жовтні, перенесена на грудень

15 вересня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. вирішила знову перенести прем'єру супергеройського екшену «Диво-жінка 1984» з Галь Гадот. На цей раз на кінець року.

Побачивши, що під час пандемії коронавірусу при частковій роботі кінотеатрів в США блокбастери не можуть окупити там свій бюджет, студія Warner Bros. обрала для сиквела «Диво-жінки» нову дату прем'єри. Так що в українські кінотеатри найвеличніша супергероїня усіх часів зі світу DC повернеться не 1 жовтня, як ми ще нещодавно сподівалися, а 24 грудня.

Офіційний синопсис фільму «Диво-жінка 1984», який зняла Петті Дженкінс, режисерка першої сольної пригоди супергероїні Гадот:

Найвеличніша героїня усіх часів Діана Принц, також відома як Диво-жінка, повертається, і на цей раз вона відправиться у 1980-і роки, де зіткнеться одразу з двома могутніми ворогами: Максвеллом Лордом і Гепардою. Але разом з цим на Діану чекає і приємний сюрприз — возз'єднання зі своїм коханим Стівом Тревором.

Разом з Гадот у сиквелі зіграють Кріс Пайн (Стів Тревор), Педро Паскаль (Максвелл Лорд), Крістен Віг (Гепарда), Конні Нільсен (королева Іполіта) та Робін Райт (генерал Антіопа).

5969 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: