Зірка серіалу «Спецпризначенці» Шемар Мур поділився фото зі зйомок 4 сезону

11 вересня 2020,  00:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники серіалу «Спецпризначенці», також відомого як «S.W.A.T.: Спецназ міста янголів», у нас чудова новина його крутий акторський склад на чолі з актором Шемаром Муром приступив до зйомок 4 сезону.

Кримінальна драма з елементами екшену «Спецпризначенці» слідує за сержантом спецназу S.W.A.T. та його командою тренованих чоловіків і жінок, які розслідують в Лос-Анджелесі різні злочини.

Зйомки 4 сезону «Спецпризначенців» затрималися у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу і його поганою статистикою розповсюдження в США, але команді серіалу вдалося повернутися на знімальний майданчик на початку серпня.

Зрадівши тому, що він нарешті повернувся на роботу, Мур поділився в соцмережах фотографією з собою в повний зріст в образі сержанта Деніела «Гондо» Гаррельсона-молодшого, повідомивши шанувальникам:

Нам потрібно подолати безліч випробувань, щоб принести вам той [серіал] «Спецпризначенці», який ви знаєте, але ми збираємося подрібнити їх, дотримуватися правил безпеки та продовжувати приносити вам екшен і драму, які ви любите.

Інша фотографія зі зйомок від Мура показує його в компанії колеги Девіда Ліма, який втілює в серіалі офіцера Віктора Тана.

Вони позують на тлі трейлера в масках, демонструючи, що дотримуються всіх правил безпеки на знімальному майданчику.

Прем'єра 4 сезону серіалу «Спецпризначенці» очікується восени.

А поки дивіться його перші сезони з українським дубляжем на телеканалі НЛО TV, де прем'єра «Спецпризначенців» відбулася 31 серпня.

5141 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: