Дивимося перший трейлер фільму «Дюна», екранізації роману Френка Герберта

9 вересня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. нарешті представила офіційний трейлер науково-фантастичного фільму «Дюна», який зняв режисер оскароносної фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Дені Вільньов.

«Дюна» буде екранізацією культового роману письменника Френка Герберта, в якому людство розселилося по далеким планетам.

Головним героєм історії виступає молодий хлопець вельможного походження Пол Атрейдес, роль якого виконує номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе. Його батько герцег Лето Атрейдес (Оскар Айзек) стає правителем пустельної планети Арракіс, де ведеться видобуток найціннішої речовини у всесвіті наркотику спайс. І незабаром Пол опиняється в епіцентрі протистояння знатних домів та корінних жителів планети фременів.

Один з нових кадрів фантастики показує Пола та його мати леді Джессіку (Ребекка Фергюсон) в компанії фременів Стілгара (Хав'єр Бардем) та Чані (Зендея). Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї фільму та подивитися його інші кадри.

Також в екранізації зіграють Джош Бролін (Гурні Галлек), Джейсон Момоа (Дункан Айдахо), Стеллан Скарсгард (барон Владімір Гарконнен), Дейв Батіста (Глоссу «Звір» Раббан), Шарлотта Ремплінг (преподобна мати Гайя Єлена Мохійям) та Шерон Дункан-Брюстер (Лієт-Кінес).

В український прокат «Дюна» вийде наприкінці року, 17 грудня.

6295 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: