Деніел Крейг проти Рамі Малека в новому трейлері бойовика «007: Не час помирати»

3 вересня 2020,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені! Прибув довгоочікуваний другий трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати», режисером якого виступає Кері Фукунага, який працював над хітовим серіалом «Справжній детектив».

У 25-му фільмі про пригоди найвідомішого шпигуна у світі короткочасний спокій Джеймса Бонда (Деніел Крейг) перериває нове термінове завдання, де ставки знову занадто високі. Суперагент кидає виклик найвпливовішим гравцям злочинного світу, проливає світло на хитромудрі інтриги і викриває підступні змови.

У трейлері головний лиходій фільму на ім'я Сафін (Рамі Малек), який якось пов'язаний з його братом Ернстом Ставро Блофельдом (Крістоф Вальц) та його дівчиною Мадлен Свонн (Леа Сейду), зловісно каже Бонду:

Ми обидва знищуємо людей, щоб зробити світ набагато кращим. Я хочу робити це трішки... охайніше.

Також у фільмі Фукунаги зіграють Лашана Лінч (Номі), Ана де Армас (Палома), Рейф Файнс (M), Бен Вішоу (Q), Наомі Гарріс (Ів Маніпенні), Джеффрі Райт (Фелікс Лайтер) та Рорі Кіннер (Білл Таннер).

В український прокат бойовик «007: Не час помирати» вийде цієї осені, 12 листопада, як підтверджує і трейлер, і локалізований постер.

4278 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: