Летішія Райт зробила разбиваючу серце заяву після смерті Чедвіка Боузмана

31 серпня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Летішія Райт, яка зіграла в супергеройському блокбастері «Чорна пантера» Шурі, сестру Т'Чалли, вперше висловилася після смерті свого екранного брата Чедвіка Боузмана в соцмережах.

Новина про смерть Боузмана, який з 2016 року боровся з раком, розлетілася Інтернетом в суботу, 29 серпня, і поки його друзі-актори й колеги по Голлівуду намагалися знайти відповідні слова, щоб описати його талант, силу духу та внесок у кінематограф, Райт поділилася в неділю лаконічним, але дуже сумним повідомленням.

26-річна гаяно-британська актриса написала в Twitter:

Це боляче. Дуже боляче.

Дует брата і сестри короля Т'Чалли та його молодшої сестри Шурі, яка є технічним генієм, з їхньої першої спільної сцени в «Чорній пантері» підкорив серця глядачів по всьому світу, після чого вони повернулися в цих образах в блокбастерах «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення».

У майбутньому вони повинні були возз'єднатися на великому екрані в супергеройському екшені «Чорна пантера 2», але поки складно сказати, що Кевін Файгі і Marvel Studios придумають на цей рахунок, оскільки усім ясно, що ніхто не зможе замінити Боузмана в ролі Т'Чалли.

7249 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: