Мультфільм «Тролі 2» три тижні поспіль очолює український прокат

30 серпня 2020,  16:15 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Пригодницько-музична анімація для всієї родини «Тролі 2: Світове турне» дебютувала на 1-му місці українського бокс-офісу 6 серпня, і з тих пір нікому не вдалося її обійти.

Друга пригода життєрадісних тролів від студії DreamWorks продовжує підкорювати серця українців. За підсумками трьох тижнів в українському прокаті бокс-офіс мультфільму «Тролі 2: Світове турне» становить $227,2 тисячі, що після конвертації перетворюється на 6,2 мільйона гривень вражаючий результат в епоху пандемії коронавірусу і роботи кінозалів на 50%.

У свій прем'єрний вікенд анімація «Тролі 2: Світове турне» заробила в Україні $77,3 тисячі, змістивши з 1-го місця прокату психологічний трилер «Безжальний» з Расселом Кроу в головній ролі. Про це говорять дані з сайту Box Office Mojo.

Очікується, що на цих вихідних сиквел «Тролів» нарешті буде посунутий з 1-го місця українського прокату науково-фантастичним фільмом «Тенет» режисера Крістофера Нолана, який вийшов на великі екрани в середу, 26 серпня.

Світовий бокс-офіс мультфільму «Тролі 2: Світове турне» зараз складає $12,4 млн. Це без прокату в США, оскільки там через погану ситуацію з коронавірусом він вийшов не в кінотеатрах, а на VOD-платформах.

Читайте також нашу рецензію на мультфільм «Тролі 2: Світове турне».

5392 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: