«Шазам 2»: Закарі Лівай поділився неофіційними постером сиквела з DC FanDome

29 серпня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Шазам!» Закарі Лівай вирішив порадувати шанувальників, опублікувавши в мережі той самий постер його сиквела з єдиноріжками, що був представлений в рамках конвенції DC FanDome.

На минулих вихідних яскравий постер супергеройського фільму «Шазам 2», який отримав назву «Shazam! Fury of the Gods» («Шазам: Лють богів»), представила на конвенції DC FanDome юна актриса Фейті Герман, яка грає роль Дарли, прийомної сестри головного героя Біллі Бетсона.

І оскільки цей постер встигли побачити не всі, Лівай поділився ним в соцмережах у четвер, написавши, що дуже чекає того моменту, коли знову одягне свій супергеройський костюм з блискавкою на грудях:

Цей постер може і неофіційний, але він офіційно зігріває моє серце і примушує з божевільним нетерпінням чекати, коли я зможу принести вам всім ще «Шазама», щойно це буде по-людськи (або по-суперлюдськи) можливо!

Разом з ним на постері ви можете побачити акторів Адама Броді, Міган Гуд, Мішель Борт, Росса Батлера і Д.Дж. Котрону, які втілюють супергеройський версії прийомних братів та сестер Біллі.

А також тут присутній комік Сінбад, який з'явиться в сиквелі разом з ними. Його запросили в «Шазам 2», оскільки довгий час Інтернетом літає чутка про те, що він зіграв джина в комедії 90-х «Шазаам», якої насправді не існує.

Українська прем'єра екшену «Шазам 2», режисером якого буде Девід Ф. Сандберг, в зв'язку з коронавірусом переїхала на 3 листопада 2022 року.

6306 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: