Раян Рейнольдс напише і зіграє головну роль в комедії для Netflix

26 серпня 2020,  20:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс продовжує свою співпрацю з стриміновою платформою Netflix. Їхнім наступним спільним проектом буде комедія.

Сайт Deadline повідомляє, що сюжет комедії, яка називається «Upstate», поки тримається в секреті, але Рейнольдс напише її разом зі сценаристом Джоном Огастом, який працював над фільмами «Велика риба», «Чарлі і шоколадна фабрика», «Похмурі тіні» та «Аладдін».

У 2007 році Рейнольдс виконав головну роль у фільмі Огаста «Дев'ятки», так що для них це буде не перший досвід роботи разом.

Наприкінці минулого року на Netflix вийшов новий екшен Майкла Бея «Шестеро поза законом», де Рейнольдс зіграв головну роль, а зараз актор чекає, коли зможе повернутися на знімальний майданчик бойовика «Червоне повідомлення», де компанію йому складуть Двейн Джонсон і Галь Гадот. Його прем'єра також відбудеться на Netflix.

Тим часом ви могли бачити Рейнольдса в кінотеатрах в торішньому пригодницькому фільмі «Покемон детектив Пікачу», де він втілив Пікачу, а в 2021 році на великі екрани вийде сиквел його популярного комедійного екшену «Тілоохоронець кілера», який називається «Тілоохоронець дружини кілера».

Що стосується прем'єри наступного фільму Рейнольдса «Персонаж», то в зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу вона була перенесена з липня на 10 грудня.

5794 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: