Що дивитися ввечері: на каналі 1+1 відбудеться телепрем'єра фільму «Віддана»

24 серпня 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня незалежності України телеканал 1+1 покаже сьогодні ввечері українську кінострічку «Віддана», яка є екранізацією відомого роману письменниці Софії Андрухович «Фелікс Австрія».

Події фільму, який зняла режисерка Христина Сиволап, починаються у місті Станіславові у 1868 році. Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але вдається врятувати двох дівчат рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію. У момент розпачу доктор вирішує виховувати їх разом. Минає 25 років. Дівчата виросли і так само нерозлучні, хоча Аделя тепер заміжня. Стефа ж веде господарство, втамовуючи свою пристрасть у кулінарії. Та вони досі не розуміють, хто вони одна одній: сестри та подруги чи служниця та господиня. У калейдоскопі любові та ревнощів, подвійних смислів та таємниць грань між реальністю і вигадкою остаточно зникає. Красиві наряди, вишукані страви та безкінечні шпацери... Що ж станеться, коли ілюзія почне розвіюватися, а замість неї вималюється реальність?

Ролі Стефи і Аделі виконують актриси Маріанна Янушевич та Олеся Романова, а роль чоловіка Аделі Петра грає актор Роман Луцький.

Телепрем'єра фільму «Віддана» відбудеться на 1+1 сьогодні, 24 серпня, о 23:10.

5380 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: