Дивимося українські трейлери екшенів «Диво-жінка 1984» та «Бетмен» з DC FanDome

23 серпня 2020,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У суботу в рамках віртуальної конвенції DC FanDome були представлені нові трейлери супергеройських фільмів «Диво-жінка 1984» та «Бетмен», які ви вже можете подивитися з українським перекладом.

У фільмі «Диво-жінка 1984» найвеличніша героїня усіх часів Діана Принц, також відома як Диво-жінка, відправиться у 1980-і роки, де зіткнеться одразу з двома могутніми ворогами: Максвеллом Лордом і Гепардою. Але разом з цим на Діану чекає і приємний сюрприз — возз'єднання зі своїм коханим Стівом Тревором.

У ролі Диво-жінки на екрани повертається Галь Гадот, Максвелла Лорда і Гепарду втілять Педро Паскаль і Крістен Віг, а Стіва Тревора знову зіграє Кріс Пайн. Також в сиквелі повернуться Конні Нільсен і Робін Райт.

Українські глядачі зможуть побачити новий сольник Диво-жінки, режисером якого виступає Петті Дженкінс, на великих екранах з 1 жовтня.

Студія Warner Bros. Pictures представляє «Бетмена» від режисера Метта Рівза біля керма та з Робертом Паттінсоном в ролі месника-детектива міста Ґотема Бетмена та мільярдера Брюса Вейна.

Також в першому трейлері з DC FanDome ви можете побачити нову Жінку-кішку в втіленні Зої Кравіц та дуже моторошного суперлиходія Загадника, якого грає Пол Дано. Це він передає Бетмену жахливе послання на початку фільму.

В український прокат «Бетмен» прибуде 30 вересня 2021 року.

Який з цих фільмів ви чекаєте найбільше? Пишіть в коментарях.

7037 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: