З'явився перший трейлер «Бетмена» з Робертом Паттінсоном та Зої Кравіц

23 серпня 2020,  10:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приємним сюрпризом віртуальної конвенції DC FanDome став реліз першого трейлера супергеройського фільму Метта Рівза «Бетмен», де роль Темного лицаря приміряє Роберт Паттінсон. І його вже порівнюють з трилогією Крістофера Нолана.

Разом з трейлером недоснятого екшену студія Warner Bros. Pictures поділилася коротким описом, який розкриває, що «Бетмен» буде детективною історією:

Warner Bros. Pictures представляє «Бетмена» від режисера Метта Рівза біля керма та з Робертом Паттінсоном в ролі месника-детектива міста Ґотема Бетмена та мільярдера Брюса Вейна.

Разом з Паттінсоном в трейлері з'являються Жінка-кішка у втіленні Зої Кравіц, знайомство Бетмена з якою починається з бійки, та комісар Джеймс Гордон, роль якого виконує Джеффрі Райт.

Компанію їм складуть актори Колін Фаррелл (Пінгвін), Пол Дано (Загадник), Енді Серкіс (Альфред Пенніворт) та Джон Туртурро (Кармайн Фальконе), які поки залишаються за кадром.

Зйомки «Бетмена» повинні відновитися у вересні, і якщо коронавірус не посилиться, Рівз візьметься за монтаж стрічки до кінця року. У зв'язку з затримкою зйомок прем'єра екшену «Бетмен» була перенесена на 30 вересня 2021 року.

6364 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: