Новий трейлер «Мулан» показує її тренування в армії та першу битву

22 серпня 2020,  15:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Disney+ продовжує підігрівати інтерес до прем'єри пригодницького фільму «Мулан», який в зв'язку з коронавірусом буде представлений в США в Інтернеті. Тим часом українським глядачам пощастить побачити цей екшен на екранах кінотеатрів, включаючи IMAX.

Свіжий трейлер рімейка знаменитого мультфільму, номінованого на премію «Оскар», відправляє відважну китайську дівчину Хуа Мулан (Лю Іфей) до армії, куди вона йде замість свого хворого батька.

І поки вона тренується на межі своїх можливостей, щоб стати хорошим воїном, її сержант (Рон Юань) каже за кадром:

Ворогів дуже багато. Вони нещадні і непередбачувані. Але фізичну силу зустріне не тільки фізична сила. Ворогів можна перемогти. Для цього знадобиться все, що у вас є. Пам'ятайте про це, коли зустрінетеся з ворогом на полі бою.

А після говорить вже Мулан:

Я ніколи не здамся.

Нижче ви знайдете 10 нових кадрів рімейка, які показують тренування Мулан в армії, її товаришів по службі та командира (Донні Йєн), Імператора Китаю (Джет Лі), головну лиходійку фільму (Гун Лі) та вірного коня Мулан Хана.

В український прокат екшен «Мулан», режисеркою якого виступає Нікі Каро, вийде на початку осені, 10 вересня. Його прем'єра мала відбутися ще у березні, але була перенесена через пандемію COVID-19.

3274 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: